Omdenken op de arbeidsmarkt

Op dinsdag 24 mei is het event Omdenken in de Arbeidsmarkt. Tijdens dit werkgevers event gaan we elkaar inspireren. We gaan omdenken zodat de schaarste op de arbeidsmarkt niet meer een probleem is, maar een uitdaging die je met creativiteit en kennis succesvol aangaat. We laten experts aan het woord die ons zullen verrijken met inzichten en aansprekende voorbeelden.

We hebben het over diversiteit en inclusie en wat een inclusieve bedrijfscultuur aan voordelen biedt. Hoe je nieuwe medewerkers aantrekt en hoe je ervoor zorgt dat je huidige medewerkers niet weglopen nu de vacatures voor het oprapen liggen. We laten werkgevers aan het woord die mensen met een arbeidsbeperking binnen hun bedrijf hebben werken en daar heel blij mee zijn. En er komen tips voorbij hoe je jouw bedrijf als potentiële werkgever onder de aandacht brengt en sollicitanten aantrekt.

Maar aan gezelligheid ontbreekt het ook niet. Vooraf en na afloop van het inhoudelijke programma gaan we, nu het weer kan, natuurlijk elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Doe je mee? De bijeenkomst vind plaats van 15.50-18.00 uur bij KPMG Meijburg & Co in Amstelveen. Meer informatie en aanmelden

Dit inspiratie werkgeversevent is mogelijk gemaakt door een grote sponsorbijdrage van KPMG Meijburg & Co en een subsidie van de arbeidsmarktregio Groot Amsterdam. Het initiatief en de organisatie is van MKB-Amsterdam in samenwerking met de Ondernemersvereniging Amstelveen, VNO-NCW Metropool Amsterdam, Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam, AM match en KPMG Meijburg & Co.