Open avond InHolland Delft

Op woensdag 8 juni nodigt Hogeschool Inholland Delft geïnteresseerden uit om sfeer te proeven op de locatie. Een belangrijke laatste kans om fysiek kennis te maken de locatie. De tuinbouwsector is innovatief, daadkrachtig en internationaal. De wereld van de tuinbouw is groter dan je denkt, laat je verrassen door de verhalen, belevenissen en projecten van studenten. 

Op woensdag 8 juni, tussen 17.00 en 20.00 uur zullen docenten, studenten en bedrijven aanwezig zijn om de studiekiezers meer te vertellen over de tuinbouwopleidingen en ontwikkeltrajecten en hen helpen bij hun studiekeuze. De agrarische opleidingen nemen de bezoekers mee in de inhoud van de opleidingen. Tijdens deze openavond staan 2 deeltijd studies centraal namelijk:

De 2-jarige Brancheopleiding Glastuinbouw van Inholland Academy & de 4-jarige Deeltijdopleiding hbo Tuinbouw en Agribusiness.

Een leven lang ontwikkelen
Als professional moet je je continu blijven ontwikkelen om waardevol te blijven in je vak. Tijdens deze Open Avond zal Jacco Vooijs (voorzitter Glastuinbouw regio Westland & Aalsmeer) vertellen waarom leven lang ontwikkelen zo belangrijk is. Voor de medewerker maar ook voor de sector. Ook zal Kasgroeit iets vertellen over de Brancheopleiding en het verkrijgen van subsidies voor een opleiding.

Groen = Flex
Om de instroom van studenten te verhogen bij deeltijdstudies is Inholland de samenwerking aangegaan bij verschillende toonaangevende tuinbouwbedrijven en haar toeleveranciers. Tijdens deze avond worden 21 bedrijven gepresenteerd, die een baan aanbieden, waarbij je één van deze deeltijdstudies mag volgen. De exacte voorwaarde voor deelname worden tijdens het sollicitatiegesprek met je besproken.

Open Avond ook online
Op 8 juni staat Hogeschool Inholland zowel fysiek als online klaar voor studiekiezers. Op de Open Avond-website staat verdere informatie over het fysieke en online programma.

Ook benieuwd hoe het is om een deeltijdopleiding te volgen aan Hogeschool Inholland Delft? Ga dan naar inholland.nl/openavond en meld je aan voor de Open Avond van 8 juni