Roadmap Next Economy Greenport West-Holland

Greenport West-Holland is enkele maanden geleden gestart met de Roadmap Next Economy Greenport. Tijdens 5 arenasessies is de greenport in gesprek gegaan met een groot aantal deelnemers - waaronder veel ondernemers - over de vraag: wat zijn toekomstige verdienmodellen voor de Greenport?

Nu is het moment de resultaten daarvan met te delen, tijdens een bijeenkomst op 9 april in het Rabotorium in het World Horti Center. 

Voor de Roadmap Next Economy Greenport is Jan Rotmans, transitieprofessor van DRIFT en voorzitter van de strategy group van de Roadmap Next Economy van de MRDH, gevraagd de mogelijkheden voor nieuwe verdienmodellen te onderzoeken, samen met ondernemers, dwarsdenkers en friskijkers. De Roadmap Next Economy Greenport is gefinancierd door Greenport West-Holland, Gemeente Westland, Provincie Zuid-Holland en Rabobank Westland.

Tijdens de bijeenkomst op 9 april staan onder meer de Rabobank Circular Challenge en het rapport 'Kansen in de regio circulair' van KPMG op de agenda. Daarnaast wordt een aantal business cases gepresenteerd.

Locatie
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

Programma
14.30 - 15.00 uur: Inloop
15.00 - 17.00 uur: Plenaire sessie
17.00 - 18.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.