Innovatiefonds Noord-Holland financiert innovatieve mkb’s

Het Innovatiefonds Noord-Holland is een initiatief van de Provincie Noord-Holland, Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam UMC en Sanquin. Het Fonds ondersteunt ondernemers in de provincie Noord-Holland bij het financieren van innovatie in de Proof-of-Concept-fase door het verstrekken van converteerbare leningen. Het Innovatiefonds Noord-Holland beheert twee fondsen: een fonds voor innovatieve starters, ondersteund door de RVO, en een fonds voor academische starters, ondersteund door EFRO.

Het fonds verstrekt converteerbare leningen tussen de 50.000 en 300.000 euro voor Proof-of-Concept projecten en ideeën. De maximale looptijd van de lening bedraagt ​​tien jaar. Aanvragers moeten gevestigd en ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel in de provincie Noord-Holland.

Voor een aanvraag wordt er een aantal standaardcriteria gehanteerd. Indien u twijfelt of uw onderneming aan één of meerdere van de criteria voldoet, plan dan een kennismaking van 30 minuten in via www.innovatiefondsnoordholland.nl/contact voordat u uw aanvraag indient.

Wilt u direct uw project indienen? Ga naar de website van het Innovatiefonds Noord-Holland.

Vorige
Vorige

Nieuwe openstelling Energie-efficiëntie subsidie glastuinbouw

Volgende
Volgende

Maak met jouw AgTech-oplossing kans op een innovatiebudget